Ta średnio palona kawa jest oryginalną wiedeńską mieszanką najlepszych górzystych kaw świata. Ziarna z Ameryki Środkowej zostały zmieszane z ziarnami z Papui Nowej Gwinei W wyniku czego powstała kawa z lekką nutą...
Zaznacz, aby porównać
Idealna kawa do espresso. Brazylijska mieszanka, dokładnie wyselekcjonowana i perfekcyjnie palona, daje czekoladowy posmak i bogaty smak oraz grubą, puszystą cremę. Grande Espresso średnio palona o niskiej...
Montecelio Earth Brasil to świeżo palona kawa - 100% arabica wyłącznie z wyselekcjonowanych brazylijskich plantacji. Ziarna pochodzą z prowincji Minas...
Kawy Montecelio Earth oferują najlepsze pochodzenie i najlepsze kawy kontynentu amerykańskiego, na którym rodzą się najlepsze ziarna świata. Kolumbia jest drugim światowym producentem kawy, a...
Ameryka znana jest z nalepszych kaw na świecie. Ziarna Montecelio Kostaryka uprawiane są w górach na poziomie 1300 - 1750 m n.p.m. Wulkaniczna, żyzna i wilgotna gleba gwarantuje najwyższą jakość kawy.
Ziarna arabiki z Ameryki Środkowej i Południowej oraz południowo-wschodniej Azji są starannie łączone, aby uzyskać tę popularną mieszankę.
Mieszankę GIOIA tworzy połączenie arabiki i robusty. Mieszankę charakteryzuje niska kwasowatość, czekoladowa słodycz o delikatnej, korzenno-orzechowej nucie, która nadaje moc i charakter. Doskonały balans smaku w espresso, znakomita w...
Świeżo palona kawa ziarnista - 100% arabica wyłącznie z plantacji kenijskich najwyżej jakości. Produkt dla prawdziwych koneserów. Montecelio Earth Kenya charakteryzuje się bardzo wysoką jakością, średni poziom palenia pozwala cieszyć się...
Elegancka i dobrze zbalansowana kawa o wyśmienitym aromacie i wyjątkowo słodkim smaku.
Parana Caffe Espresso Italiano
Brak produktów
Koszyk Zamówienie
Brak nowych produktów na tą chwilę
ASSAM INDIAN BLEND...