Świeżo palona kawa SORRISO to uśmiech, który pojawia się po każdym łyku tej wyrazistej w smaku mieszanki. Mieszankę Sorriso tworzy połączenie dwóch gatunków kawy. Brazylijska arabika i indyjska robusta. Starannie wyselekcjonowane...
Zaznacz, aby porównać
GIOIA to radość, która będzie rosła z każdym łykiem tej delikatnie palonej mieszanki kawy :) Mieszankę GIOIA tworzy połączenie arabiki i robusty. Mieszankę...
Kawa z Gwatemali charakteryzuje się łagodnym, kwiatowym aromatem oraz owocowo-cytrusowym smakiem. Marka Montecelio dba o najwyższą jakość ziaren. Earth Guatemala posiada średni stopnień palenia,...
Palarnia Montecelio oferuje najlepsze ziarna z najlepszych plantacji w Ameryce. Kolumbia jest drugim największym producentem kawy, ale pierwszym jeżeli...
Ameryka znana jest z najlepszych kaw na świecie. Ziarna Montecelio Kostaryka uprawiane są w górach na poziomie 1300 - 1750 m n.p.m. Wulkaniczna, żyzna i wilgotna gleba gwarantuje najwyższą jakość kawy.
Lekka, ale wybuchowa z nutą kwiatów i cytrusów. Pyszna kawa prosto z Etiopii 100 % arabica
Kawa Montecelio Earth oferuje najlepsze pochodzenie i najlepsze kawy kontynentu amerykańskiego, gdzie rodzą się najlepsze ziarna na świecie. Montecelio Earth Brasil była uprawiana na plantacjach Cerrado, które znajdują się na...
Kenijskie kawy słyną z doskonałej konsystencji i złożonego smaku owoców oraz wiśniowych tonów.
Honduras SHG Organic RAOS – Region Marcala jest słusznie uważany za produkujący jedną z najlepszych kaw z Hondurasu. Kooperatywa RAOS skupia 7 małych miasteczek z siedzibą w Marcali w regionie La Paz w zachodnim Hondurasie.SHG (Strictly...
Połączenie owocowego charakteru jednej z najlepszych peruwiańskich Arabik oraz czekoladowo - pikantnych nut wyjątkowej Robusty z regionu szmaragdowych jezior kraterowych z gór Bunyaruguru i Katerera afrykańskiej Ugandy.
Brak produktów
Koszyk Zamówienie
Brak nowych produktów na tą chwilę
ASSAM INDIAN BLEND...